Az ovisok is beöltöztek

Tegnap délután az óvódások is megmutatták, hogy nem akármilyen fából faragták őket. Hetedhét országra szóló mulatsággal temették a farsangot, roskadt a pingpongasztal a sok fánk alatt, folyt az itóka, és újságszakadásig ropták a táncot az apró lábak.

Lassan már hagyománnyá válik, hogy a kulturális-társadalmi rendezvényeket az Alpi kocsmájában tartjuk itt Keményfalván, amíg kész nem lesz az új kultúr. Tegnap délután ismét nagy menet volt Alpiéknál, ezúttal az óvódások mutatták meg, milyen jelmezeket sikerült összehozniuk szüleiknek.

Az est egy rövid előadással kezdődött, a Szegény ember állatai című mesedramatizálást mutatták be a kicsik. Aztán a gyerekek beöltöztek a jelmezeikbe, és bemutatták magukat a tisztelt közönségnek.

fotó: Vizi család

Mire én odaértem, nem találtam már csak egy százegy dalmát kismacskát, egy ostya nélküli fagyit, egy fél cowboyt, és néhány rózsaszín és világoskék tündért vagy barbie babát (nem sikerült rájönnöm, kik ők, megkérdezni pedig szégyelltem), a többiek már levetkőztek.

Az est játékkal zárult, nem is kevéssel. A fiatalok előbb horgásztak, majd maciztak, újságon táncoltak, nyuszi ült a fűben, végül pedig hatalmas lufis menettel ért véget a buli.

Reklámok

Ide írja hozzászólását

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s