Levetkeztük a búcsút

Tegnap éjjel búcsút búcsúztattunk a bálban. A napok óta tartó hűvös időjárás ellenére a hangulat melegre sikeredett.

A buli nehezen indult. A bálozók csak ittak és néztek maguk elé, a dj magának kevert.

A pecsét nehezen fogyott, a csajok ültek a vörös fényben, és tették magukat, hogy őket nem érdekli a buli. Egy, csak egy leány volt talpon a vidéken, uralta a táncparkettet. Sajnos nem tudom képen megmutatni, mert túl gyorsan mozgott, és a kevés fény miatt minden fotón bemozdult.

Az est legnagyobb ünnepeltje Gyuszika volt, aki nem akárkivel, hanem magával Szent Lászlóval egy napon üli ünnepét. A kis szőke segített neki boldoggá tenni szülinapját.

Akinek nem volt szülinapja, az Szent Lászlót ünnepelte, templomunk védőszentjét.

Az emberek boldogok voltak, lángolt a hangulat, izzott a táncparkett.

Időnként olyan volt a hangulat, mint Ibizán, sőt, még annál is jobb, mert nekünk Szent László leküldte Szentléleket, s az forgó fény formájában jelent meg az Alpi kocsmájában.

A csajok rázták is magukat, de sajnos kevesen voltak, és aki nem volt foglalt, az kiskorú volt, azaz biztos börtön. Így gondolkodhattak fiataljaink is, mert néhányan Zetelakáról importáltak friss húst a bulira. Komolyra fordítva a szót, a bálon észlelt demográfiai mutatók alapján falunkban Y kromoszóma-túltengés észlelhető, azaz nem nagy üzlet legénynek lenni Keményfalán.

Bizonyíték az előbbi elméletre, hogy az éjjel férfi sztriptíztáncosunk volt, de női nem. A fiatalabb Jaxy mutatta meg a húsát a közönségnek, minden bizonnyal ő volt az est fénypontja. Feldobta a hangulatot, de ehhez előbb le kellett dobja az asztalról két táncos kollégáját, ami nehezen ment, mert azok picit józanabbak voltak, mint ő. Végül sikerült neki, aztán sietősen le is vetkőzött, majd hozzádörgölte magát az első sorban álló lányokhoz, és ezzel le is járt a mutatvány. Szerintem nem órabérre fizetnek neki, mert akkor nem csapta volna így két perc alatt össze. Na de ha rövid is volt, a lányok nagyon szerették, sajnos nem mutathatom meg képen élvezettől ragyogó arcukat, mert akkor félő, hogy jövőre nem engedik el őket bálba, és mint az előbb mondottam, így is nagy hiány mutatkozott belőlük.

A mutatvány után a hangulat felmelegedett, amit mindenki másképp használt ki. Akinek volt kivel, az szebb dolgokat művelt, akinek nem jutott szerencse, az férfiasabb elfoglaltságot keresett magának. Sajnos az alkohol kimutatta a foga fehérjét, mert nem sikerült kialakuljon igazi férfias verekedés, csak buta lökdösődésbe torkollt a dolog, a pofokról is csak hírek terjengtek, de még csak egy deka vért sem lehetett látni a környéken. Tovább nem is részletezem az ügyet, mert szégyen a falunkra nézve, hogy vannak olyan fiataljaink is, akik csak isznak, de egy jót bulizni és sportszerűen, józanon verekedni már nem igazán képesek.

Reklámok

One thought on “Levetkeztük a búcsút

  1. Egy joizu bunyohoz tobb idegent kelett volna importalni, meg azert egy kicsivel tobb hely sem artana na, de amig en ott voltam tobb par csajt is lattam tancolni, a fiuk meg a “szoket” simogattak csak:))))

Ide írja hozzászólását

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s