Tiszteletbeli előfizetések

Mint már beharangoztuk, jövő héttől áttérünk előfizetéses üzemmódra. Előtte kiosztunk néhány tiszteletbeli előfizetést azoknak, akiket szeretünk.

Az alábbiak tiszteletbeli előfizetésben részesülnek:

1. Hauler Tibike. Lapunk egyetlen szponzora és egyike leghűségesebb olvasóinknak.

2. Munkatársaink. Munkatársnak tekintünk mindenkit, aki eddig témát javasolt nekünk. Köszönettel tartozunk mindnyájuknak. Nem szeretném felsorolni őket, mert lehet, hogy van köztük olyan, aki nem szívesen vállalja fel ezt a státuszt.

3. Péter Zoli. Ő volt az első lapunk történetében, aki tudott a saját magáról szóló viccen nevetni. Ha az egész falu ilyen laza és jóindulatú emberekből állna, mint ő, ma már sokkal előbbre lennénk szellemileg. Tisztelünk minden olyan embert, aki képes lemondani a komolykodó morgolódásról a feltételek nélküli keresztény szeretetet és jókedv javára, bármikor szívesen ajándékozunk tiszteletbeli előfizetést bárkinek, aki okot ad arra, hogy nevessünk rajta, és ő is tud velünk együtt nevetni.

4. Sebők Alpi. Kultúrotthont teremtett a kocsmájában. Különféle rendezvényekre ingyen bocsátja mások rendelkezésére saját pénzéből épített kocsmáját, még ilyen nehéz időkben is, mikor mások pénzért adják ki az adományokból, közmunkával épített közösségi termet. Ezzel Alpi kiérdemelte magasfokú megbecsülésünket.

5. Kovács Szilvi. Szülőföldje iránti ragaszkodásával, jóérzésű és logikus hozzászólásaival, illetve segítőkészségével nyerte el tiszteletünket.

6. A polgármesteri hivatal összes alkalmazottja. Sokfelé jártunk már ebben a világban, de ilyen jól működő és segítőkész állami hivatalt még sehol nem találtunk. Büszkék vagyunk erre, és köszönjük nekik. Nem tudunk eltekinteni a vezetőség megvalósításaitól sem, hisz két év alatt többet mutatott fel, mint az elődök tizenvalahány év alatt.  Sajnáljuk, hogy nem sikerült még meggyőznünk őket, hogy kommunikáljanak irányunkba, és ezáltal a falu lakói irányába, de reméljük, hogy idővel rájönnek, az őszinteség és a nyitottság hosszú távon jövedelmezőbb.

7. A sajtó. Az elmúlt időszakban több sajtós kolléga is jelezte, figyelemmel és élvezettel követi piciny falunk életét, és a továbbiakban is ezt szeretnék tenni. Köszönjük nekik, és a továbbiakban is szívesen látjuk őket, csak egy mailbe kerül, és megkapják a bűvös jelszavak egyikét.

8. Barátaink. Köszönjük, hogy kitartanak mellettünk. Nekik is csak egy mailbe kerül.

Ha valaki úgy érzi, hogy kimaradt a listáról, bátran írjon.

Az előfizetésekért továbbra is az ufo@kemenyfalva.ro címen lehet jelentkezni.

Az elmúlt időszakban többen is megkérdezték, miért van ez az előfizetéses rendszer, nem elég a fizetésem, amit kapok érte? Úgy hiszem, egyesek tévedésben vannak. Én ezidáig egy banit nem kaptam a kemenyfalva.ro oldal működtetéséért, sőt, saját pénzemből költöttem rá, hisz az üzemeltetés pénzbe kerül. Az egyetlen, aki rajtam kívül anyagilag támogatta a lapot, az Hauler Tibike, de ő sem pénzt adott a kezembe, hanem szolgáltatással segített, és ő sem nyereség céljából, hanem jóindulattól vezérelve. Tehát bátran merem állítani, aki eddig a lapba valamit pótolt, időt áldozott rá, vagy információval segített, mind ingyen tette. És remélem, hogy ez a továbbiakban is így marad.

Reklámok

2 thoughts on “Tiszteletbeli előfizetések

  1. en sem szeretnek kimaradni;)egyet ertek vagyok Zolival,nagyon joooo ez a kisujsag vegre van a faluba is valami erdekes,amit erdemes nap mint nap kovetni:)csak igy tovabb..gratula..

  2. én sem szeretnék kimaradni…nagyooon jó ez amit csinálsz Ufó…minden elismerésem.követem a kukker.ro minden videódat..király vagy..csak igy tovább…végre a falunak van egy igazi intelligens személyisége:)

Ide írja hozzászólását

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s