Darvak a fagyigyár mögött

Kedves olvasóink jelezték, hihetetlenül nagy daru nyújtogatja csápját a fagyigyár mögött, betondarabokat rakosgat, vajon mi lehet? Megfejtettük a találós kérdést, a fagyigyár kap egy piros pontot.

Azért kapja a fagyigyár a piros pontot, mert végre megépíti a régóta várt víztisztítóját. Az elmúlt években rengetegszer fordult ugyanis elő, hogy a gyár túlságosan szennyezett szennyvize kiakasztotta a fenyédi víztisztító állomást, ennek következményeképpen nem megfelelő minőségű víz került vissza a Küküllőbe, és az illetékeseknek is folyton büntetésektől kellett rettegniük, ami hosszútávon nem tesz jót az idegrendszerüknek. A folyó tisztasága falunk egyik legégetőbb problémája, ezért nagyon pozitívan értékeljük a gyár lépését.

A helyszínen körbenézve szomszédokkal is találkoztunk, akik kicsit aggódva figyelték a munkálatokat, mint mondották, nagyon félnek a bűztől, ami a szokásos szennyvíztisztítók körül szokott lenni. Már azon is gondolkodnak, milyen lépéseket fognak tenni, ha tényleg szagos lesz az ülepítő.

Reklámok

Ide írja hozzászólását

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s