Bál

Szombaton szüreti bál volt Keményfalán, nyolc év után éledt újra a hagyomány.

A részletekre majd jövő héten visszatérünk.

Reklámok

3 thoughts on “Bál

 1. Úgy gondolom Nóra kellőképp jellemezte a szívünkben lakozó hálát mindenki iránt 🙂 nem is szeretném szaporítani a szót, csak külön ki szeretném emelni Zalán nagylelkűségét, hogy segítségünkre volt mindvégig. Köszönjük szépen Neked (még ha így utólag is). Meg persze a zenészek többi tagját sem hagyhatjuk ki a sorból,az ő érdemük a fergeteges hangulat és a reggelig tartó jókedv 🙂
  És végül NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÜNK MINDENKINEK MINDENT, és elnézést ha valamit nem jól csináltunk. Tapasztalatlanok voltunk, de a hibákból tanulni fogunk. Reméljük jövőre újra megrendezésre kerül majd, és akkor már otthonosabban fogunk mozogni.
  Pataki Timea 🙂

 2. Hajra jovo generacio. Remelem pozitivan ertekelte mindenki. Szerintem nagyon sikeres, jo hangulatu bal volt. Nem bannam, ha ezutan minden evben megszervezne egy ambicios,jo kedvu fiatal tarsasag.
  Kotkoda

 3. Egy életre szóló nap:)
  Ez úton is köszönet mindenkinek, akinek a segítsége nélkül a szüretibál újra csak egy “füstbe ment terv” lett volna!!!
  A csőszök nevében KÖSZÖNET: legkedvesebb tanárainknak az életben-Kovács István és felesége Melinda, a pap bácsinak, aki helyet adott nekünk a próbákhoz, Sebők Alpárnak, akire mindíg számíthatnak a fiatalok…(köszi a “báltermet”;) Alpi), a legkitartóbb fényképésznek a világon, Egyed Ufó Zoltánnak, aki pirkadattól napnyugtáig megörökítette minden egyes léptünket(hogy aztán legyen, min jókat nevetni:)) ),Bokor Botond polgármesterünknek és Csergő Dénes alpolgármesterünknek, hogy mellénk álltak, s, hogy felkaroltak és végül, de nem utolsó sorban szüleinknek(!) és mindazon falubelieknek, akik, ha csak egy jó szóval is, de segítettek nekünk, bíztattak!!!
  Mégegyszer köszönöm, Nóra.

Ide írja hozzászólását

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s