Üzenőfal

Ezen oldal célja, hogy segítse az emberek közti kommunikációt, és segítsen az embereknek megszabadulni a begyükben felgyűlt feszültségtől. Főleg közérdekű témákban várunk bejegyzéseket.

Szabályok:

1. A teljes név megadása nem kötelező, ellenben egy ember csak egy álnevet használhat, és mindig azt kell használnia.

2. A megadott e-mailcímnek érvényesnek kell lennie. Az emailcímet az oldal olvasói nem látják, tehát titokban marad.

3. A hozzászólásért a felelősséget a hozzászóló vállalja. Hazudni tilos. Aki bizonyítottan hazudik, az bűnhődni fog, ígérem.

4. Ha valaki durva, vagy támadó hangnemű üzenetet akar írni, előbb írja le egy papírra, és nézze két napig, majd csak utána közölje itt. Azokat az üzeneteket, amelyek személyeskednek, sértegetnek, anélkül, hogy érveket és tényeket sorolnának fel, előbb vagy utóbb törlöm.

Fenntartom a jogot, hogy a rossz magyarsággal vagy zavarosan megfogalmazott szövegeket nyilvánosan kijavítsam, ezáltal elősegítve, hogy megtanuljunk szépen, egyszerűen, magyarul fogalmazni.

Arra kérek mindenkit, ne kérdezzék, hogy ez vagy az az ember ki lehet. A hozzászólók identitását titokban tartom, kivéve azokét, akik bizonyítottan és durván hazudnak.

Ha valakit megvádolnak valamivel ezen az oldalon, az a legtisztább, ha válaszol, és érvekkel bizonyítja igazát. A hallgatás a bűnösség érzetét kelti. Ha úgy érzi, hogy ellene valaki lejárató hadjáratot indított, és hazugságokkal támadja, akkor keressen meg engem bátran a rágalom tényét igazoló bizonyítékokkal, és ha igaza van, én igyekezni fogok a hazugot megfelelően kezelni.

Arra kérem minden kedves olvasónkat, próbáljon civilizált hangnemben megszólalni. Sokkal ütősebb a mondanivaló, ha buta személyes sértegetések helyett érvekkel és bizonyítékokkal van alátámasztva.

Arra kérek mindenkit, az oldalt ne csak a problémáik kibeszélésére használják. A különféle híreket is meg lehet osztani itt, például ilyeneket, hogy szombaton szüreti bál lesz, vagy közbirtokossági gyűlés lesz, vagy éppen valaki meghalt vagy megszületett.

Hasznos társalgást kívánok!

Reklámok

4 thoughts on “Üzenőfal

  1. Kedves illetékesek!

    Jó lenne, ha a lebetonozott patakmedret valamivel le is fednék (rács, rostély, deszka), mert szeleburdi kisgyereknek, bizonytalanul járó idősnek vagy ittasnak életveszélyes lehet. Eddig esetleg beleestek s megütötték magukat, de most a friss betonnal akár a koponyájuk is törhet.
    Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor, télen, a kanyar és a jégréteg is igencsak besegít az elcsúszásba, becsúszásba.
    Üdvözlettel,

    Ramóna

  2. Nagyon hasznosak az új rovatok.Kár, hogy nem aktívabbak.Nagyon tetszik,hogy van apróhirdetés és remélem, hogy többen kihasználjuk a lehetőséget.

Ide írja hozzászólását

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s